Web Analytics Made Easy - Statcounter

در توضیح مرگ کودک ۴ ساله عقرب زده در شهرستان بهمئی علوم پزشکی یاسوج عنوان کرده است:

با سلام و احترام خدمت مردم شریف شهرستان بهمئی و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و عرض تسلیت خدمت خانواده مرحوم غفوری، بیمار سامان غفوری کودک ۴ ساله که در روستای سید صالح رودتلخ شهرستان بهمئی مورد گزش عقرب قرار گرفتند (ساعت تقریبی گزش به گزارش بهورز منطقه ۲۱:۴۲ دقیقه بوده است).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

درمان عقرب گزيدگي در سفر

بیمار ساعت ۲۲:۱۰ دقیقه به مرکز جامع سلامت «ممبی» که در فاصله ۱۸ کیلومتری این روستا قرار دارد، انتقال یافته اند.

به گزارش پزشک مرکز علائم حیاتی بیمار در بدو ورود ناپایدار بوده و برای بیمار سرم ضد عقرب به همراه آمپول هیدروکرتیزون و کلرفنیرامین جهت پیشگیری از ایجاد حساسیت و آنافیلاکسی تزریق شد و پس حدود ۱۵ دقیقه بیمار همراه با دو نفر از پرسنل درمانگاه (مسئول مرکز و مامای شیفت) به مرکز بستر رمانی لیکک اعزام شد.

در بین راه با توجه به شرایط بیمار که پیش بینی می‌گردید دچار ایست قلبی شد، با پایگاه اورژانس «ماغر» جهت امداد و کمک رسانی اورژانسی (فوریت‌های پزشکی مجهزتر) هماهنگ شد که در ساعت ۲۳:۱۰ دقیقه بیمار به آمبولانس ۱۱۵ منتقل شد و چند دقیقه بعد در آمبولانس فوریت‌ها دچار ایست قلبی و تنفسی شد و حدود ۲۵ دقیقه احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار دوباره برگشت و احیا موفق بود.
بیمار در ساعت ۲۳:۴۷ دقیقه به مرکز بستر درمانی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی رسید که در آنجا توسط متخصص اطفال ویزیت شد و ۵ دقیقه بعد مجددا بیمار دچار ایست قلبی و تنفسی شد و به مدت ۳۰ دقیقه عملیات احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار مجددا برگشت و احیا مجدد نیز موفق بوده است.

بیمار ساعت ۰۰:۵۷ دقیقه بامداد از مرکز بستر رمانی لیکک به بهبهان اعزام شد و در ساعت ۱:۲۰ دقیقه به بهبهان رسید که متاسفانه به دلیل خالی نبودن تخت icu اطفال در بیمارستان، ولی عصر بهبهان، بیمار به ناچار به اتفاقات بیمارستان شهیدزاده بهبهان فرستاده شد و در اتفاقات بستری شد و در آنجا مجددا چند دقیقه بعد دچار ایست قلبی و تنفسی شد و این بار احیا ناموفق بود و با کمال تاسف بیمار فوت کردند.

اگرچه در شیفت عصر و شب پزشک در مرکز «رودتلخ» نبوده است واین مشکل کمبود پزشک در برخی مناطق استان وجود دارد البته تمام مراحل درمانی و احیا در کمترین زمان ممکن انجام شده است، اما عقرب گزیدگی از اورژانس‌های پزشکی بخصوص در کودکان می‌باشد و حتی در بهترین مراکز درمانی دنیا عوارض و مرگ ومیر بالایی دارد و در موارد شدید نیاز به بستری در ICU نیز می‌باشد.

بیمارستان ۳۲ تختخوابی نیز مطالبه عمومی شهرستان مذکور می‌باشد که در چند ماه اخیر جهش بزرگی در تکمیل سازه بیمارستانی صورت گرفته و ان‌شاءالله به زودی فیزیک بیمارستان قابل افتتاح خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان ضمن پذیرفتن نواقص و زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی ضعیف در شهرستان بهمئی و با تشکر از کادر زحمتکش بهداشتی و درمانی، مصیبت وارده رابه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خدای سبحان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر بر مصیبت مسئلت می‌نماییم.

گفتنی است که در برخی رسانه‌های استان و فضای مجاری مطرح شد که شنبه شب کودک ۴ساله از اهالی روستای سیدصالح از توابع شهرستان بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عقرب گزیدگی (عقرب سیاه) به درمانگاه نرمون رودتلخ منتقل شد به دلیل نبود پزشک و امکانات اولیه به درمانگاه ممبی و در ادامه به شهر بهبهان در استان خوزستان ارجاع داده شد و متاسفانه این کودک خردسال در بهبهان فوت کرد. نبود پزشک و آمپول ضد عقرب گزیدگی در درمانگاه نرمون رودتلخ بعنوان یک منطقه محروم و روستایی گلایه مردم را در پی داشت که انتظار می‌رود با توجه دورافتادگی دهستان رودتلخی ممبی از شهر لیکک، مرکز شهرستان و بافت عشایری و روستایی این دهستان امکانات اولیه حیاتی در حوزه درمان به مرکز این دهستان اختصاص داده شود.

تکمیل و تجهیز نشدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی از انتظارات مردم این شهرستان است.

روستای سیدصالح در مرز شهرستان‌های بهمئی و باغملک استان خوزستان واقع شده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عقرب گزیدگی مرگ کودک دچار ایست قلبی شهرستان بهمئی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار